Skådespelare i Hollywood

Att nästan alla skådespelare i Hollywood plastikopererar sig är inget nytt. Men nu har trenden gått så långt att de inte längre kan få roller på grund av sina utseenden, deras ansikten kan helt enkelt inte längre agera, skriver tidningen Pause.

Redan på 50-talet gjorde Hollywood-folket skönhetsingrepp med målet att motverka ålderstecknen. Marlene Dietrichvar en av dem som slätade ut rynkorna med hjälp av nål och tråd, skriver Pause.
Även Marilyn Monroelade sig under kniven och justerade bland annat hakan, för att få ett mer symmetriskt ansikte.
Men nu har trenden gått så långt att man pratar om ett plastikmissbruk, en sjukdom som tillslut har motsatt effekt och istället ödelägger den karriär man tror sig kunna förlänga med ingreppen.
Denise Chaimian är ansvarig rollsättare för flera stora filmproduktioner och hon håller med. Hon nämner bland annat Cher som en av de skådespelare som faktiskt är bra på att agera, men som inte längre håller framför kameran på grund av sitt stumma och sönderopererade ansikte, enligt artikeln.
En annan känd skådespelerska som satt sig samma sits är Meg Ryan. En känd filmproducent sa det klassiska citatet ”det ser ut som hon installerat en vagina i ansiktet”och stjärnans rollerbjudanden minskade i samma takt som hennes läppstorlek ökade, skriver Pause.
Även skönheten Nicole Kidmanhar låtit kniven, restylande och botox forma ansiktet.
– Hennes ansikte saknar förmåga att förmedla några uttryck, nu måste hon förlita sig på sitt kroppsspråk, säger Ryan Murphysom är exekutiv producent för Nip/Tuck i artikeln.
Han tillägger också att han någonstans förstår stjärnornas förvridna verklighetsbild. För när assistenter, hårstylister och till och med chaufförer plastikopererar sig är det lätt att få en skev bild, menar han.
Se bildspelet för fler kändisar vars plastikfanatism resulterat i dalande karriärer.

Källa

GOOGLE