Svenska-ryska och ryska-svenska skriftliga översättningar

Översättningar: professionellt, effektivt och till ett bra pris

Vi arbetar efter följande riktlinjer:

• Effektivitet. Skriftliga översättningar måste ibland göras inom en begränsad tid. Vi förstår att, för våra kunder, har en professionell översättning inom den angivna tiden en stor betydelse och vi försöker därför att utföra beställningen inom kortast möjliga tidsramar.

• Kompetens. Kompetens och noggrannheten vid översättningar är nyckeln till en lyckad transaktion, snabb flyttning, en anställning etc. Vi samarbetar med högkvalificerade och erfarna översättare för att undvika eventuella brister och stavfel.

• Kvalitetskontroll. Färdigställda översättningar korrekturläses innan de skickas till kunden av medarbetare som har det aktuella språket som modersmål. Kunden får, tack vare det, en kompetent, professionell och korrekt översättning av texter och dokument av varierande svårighetsgrad.

GOOGLE