Tara Reid vill aldrig mer skönhetsoperera sig

Stjärnan har gjort flera ingrepp men mår dåligt över de fula ärren.

Tara Reid ogillar resultatet av sina skönhetsoperationer så mycket att hon aldrig mer vill lägga sig under kniven – trots att hon gärna skulle vilja göra något åt alla fula ärr hon fått efter ingreppen.

Enligt People magazine är stjärnan missnöjd med både sin bröstförstoring och fettsugningen av sin mage, men hon vågar inte riskera att bli ännu mer förstörd genom att göra ytterligare operationer:

— Jag är för rädd för att någonsin göra ett kirurgiskt ingrepp igen. Det är som att överleva en flygplanskrasch och sedan hoppa på ett plan igen. Mina ärr på magen är mina krigsskador, säger hon till tidningen.

Sina ärr till trots så är Tara dock lyckligare än på länge, och säger sig vara redo att slå sig till ro inom en snar framtid med pojkvännen Julien Jarmoune:— Jag är redo att bilda familj. Jag vill ha två barn, en pojke och en flicka. Och så vill jag ha ett traditionellt bröllop, den stora klänningen, hela prinsessgrejen. Jag vill ha det som alla små flickor drömmer om, säger hon.

Källa

GOOGLE