Internationella konferansen Arabia Plast i Bahrain 9-12 mars 2017

Oslo Plastikkirurgis överläkare dr. Kalaaji deltog som fakultetsmedlem och gästföreläsare på den internationella konferansen Arabia Plast 2017 i Bahrain 9-12 mars.

Han föreläste om kvinnors livskvalitet efter insättning av bröstimplantat, livskvalitet efter insättning av bröstimplantat kontra bröstlyft samt de olika teknikerna som används vid korrigering av inverterade bröstvårtor.

Dr. Kalaaji höll också i ytterligare två föreläsningar om utmaningarna vid långvariga kombinerade kirurgiska ingrepp (två eller fler olika kosmetiska ingrepp i samma gång) och om dom olika teknikerna som används vid fettransplantationer där han jämför dom olika processerna.

Klicka här för att läsa hela programmet på Arabia Plasts hemsida

GOOGLE